We hebben het Vûr Mekoar!

By | 3 september 2014

Beste verenigingen en Stichtingen,

De vergunning voor het plaatsen van de verenigingsloods is binnen.

Dus zijn we dik tevreden en willen we zo snel mogelijk aan de slag met het plaatsen van de loods.

Echter omdat hierbij veel komt kijken en we maar met 4 personen zijn is dit bijna een onmogelijke taak om te realiseren dus kunnen we alle hulp gebruiken.

We hebben een planning gemaakt met daarbij de hulp en materialen die wij denken nodig te hebben.

Op zaterdag 13 september a.s om 9.00 uur willen we beginnen met de spanten van de loods te demonteren zodat deze klaar liggen voor transport. We hebben 8 mensen nodig bij deze werkzaamheden en 1 manitou, ook wat ratels of luchtkamers en een luchtcompressor.

Op zaterdag 20 september willen we de vloer van de tent gaan verplaatsen naar de nieuwe lokatie. We hebben 10 mensen nodig en 3 tractoren met aanhangers.

Wanneer we de spanten willen gaan zetten weten we nu nog niet omdat dit afhankelijk is van de vorderingen, maar we willen proberen om voor eind oktober de loods te hebben staan. Nadere info hier over krijgt u nog.

Mocht u ons willen helpen mail dan zsm naar vurmekoar@hotmail.com geef hierbij u naam,telefoonnummer of mail zodat indien nodig we u kunnen bereiken.

Wij hopen dat er zich vele mensen aanmelden om de tent nu mee op te zetten zodat eenieder vereniging of stichting snel gebruik kan maken van deze ruimte.

Want dan hebben we het echt vûr mekoar.

Met vriendelijke groet,

Stichting Vûr Mekoar